Наступ рф: у Генштабі розповіли, де відбито атаки окупантів

Читать на русском
Росіяни атакують на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках, обороняються – на Запорізькому та Херсонському.

Минулої доби ЗСУ відбили більше сотні ворожих атак на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Окупанти також завдали 5 ракетних ударів, 35 авіаційних ударів та здійснили 76 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна ситуація без істотних змін. Продовжуються роботи з інженерного обладнання ворожих позицій у прикордонних районах Бєлгородської області.

Друзі путіна: які країни допомагають росії озброєнням для війни проти УкраїниІран, Білорусь, Північна Корея допомагають росії озброєнням для війни проти України. Також путінський режим намагався купити зброю у Сербії та М'янми та сподівається отримати допомогу від Китаю.

На Куп'янському та Лиманському напрямах противник намагається прорвати оборону наших військ. Росіяни вели безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Невське, Червонопопівка, Кремінна, Діброва, Білогорівка та Берестове.

На Бахмутському напрямі ворог не залишає спроб захопити Бахмут. Українські військові відбили атаки в районах населених пунктів Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут, Григорівка та Іванівське.

На Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Кам’янка, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Нетайлове, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка та Вугледар.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде оборону дії.

Протягом доби наша авіація завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів. А підрозділи ракетних військ та артилерії за добу вразили 5 районів зосередження особового складу та військової техніки противника, 3 боєприпаси та 4 засоби радіоелектронної боротьби загарбників.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав терміни початку українського контрнаступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: