В яких областях сьогодні можуть застосувати погодинні відключення світла: дані «Укренерго»

Читать на русском
У Києві та області сьогодні аварійні відключення, у Житомирській та Харківській області можливе застосування графіків погодинних відключень у пікові години.

У Києві та області сьогодні з ранку діють аварійні відключення світла, ще у двох областях можливі погодинні відключення. Споживання електроенергії збільшилося, що притаманно для робочого дня.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго» у понеділок, 13 березня.

Ракетний удар по Україні: Шмигаль розповів про наслідки атаки рфУ деяких областях можливі відключення світла через те, що росіяни пошкодили об'єкти генерації та розподілу у восьми регіонах України.

Так, сьогодні у Житомирській та Харківській областях триває робота щодо усунення наслідків ракетних обстрілів 9 березня. А на Миколаївщині завершено заживлення всіх споживачів, які залишилися без енергопостачання.

При цьому через перевантаження обладнання діють аварійні відключення у деяких районах Києва та Київщини. У Житомирській та Харківській областях при зростанні споживання в пікові годинни можливе застосування графіків погодинних відключень.

Крім того, внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено мережі у прифронтових районах Харківської та Херсонської областей. Там, де це безпечно, тривають ремонтні роботи.

В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалося, ліміти не запроваджували.

Нагадаємо, в ніч на 9 березня росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Внаслідок атаки було пошкоджено енергооб'єкти восьми областей. Найбільше постраждали Харківська та Житомирська область. Харків майже дві доби був без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: