Росіянами не вистачає грошей на імітацію освіти у Запорізькій області – Федоров

Читать на русском
Російським окупантам не вистачає коштів навіть на імітацію освіти у школах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.
Getty Image

Російським окупантам не вистачає коштів навіть на імітацію освіти у школах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, окупанти використовують школи на тимчасово окупованих територіях виключно «для промивання мізків юним українцям». Проте навіть на якісну імітацію освіти коштів у них не вистачає.

Нещодавно гауляйтери з гордістю заявили, що в окупованих частинах Запорізької та Херсонської областей з’являться 10 «флагманських шкіл» з ремонтом та шкільним обладнанням.

«Буду справедливим, привід для гордості в окупантів є: для рф школи з ремонтом і сучасним обладнанням дійсно дивина. Але наших мешканців ремонтами в школі точно не здивуєш», – додав Федоров.

Нагадаємо, осередки мережі руху опору на території тимчасово окупованої Запорізької області заявляють, що командування ЗС рф продовжує здійснювати заходи спрямовані на створення уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку.

Раніше повідомляли, що російські загарбники продовжують звозити своїх вчителів і лікарів до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: