Єрмак показав, як виглядає Мар‘їнка після приходу російських окупантів

Читать на русском
Мар‘їнка, що на Донеччині, повністю знищена через терористичні дії російських військових. Дії окупантів мало чим відрізняються від ІДІЛ.
Андрій Єрмак

Мар‘їнка, що на Донеччині, повністю знищена через терористичні дії російських військових. Дії окупантів мало чим відрізняються від ІДІЛ.

Про це написав у Телеграмі керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Він заявив, що наслідки діяльності терористичної росії мало чим відрізняються від ІДІЛ.

«Мар‘їнка. Її більше нема. Так виглядають наслідки діяльності терористичної росії. Вони мало чим відрізняються від ІДІЛ», – йдеться в повідомленні.

До приходу «русского мира» Мар‘їнка жила та процвітала.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

«Якою має бути розплата росіян за Мар‘їнку та інші українські міста? За злочини та вбивства? Трибунал. Санкційна удавка. Військове знищення на полі бою. Ізоляція. Справедливий перегляд російської історії, включно з часами Другої світової. Репарації. Демілітаризація. Крах режиму. Ми зробимо це», – додав керівник ОП.

Варто зазначити, що напередодні фото зі зруйнованої Мар’їнки оприлюднили російські загарбники.

«Мар'їнка. Коли ви чуєте слово «апокаліпсис», що спадає на думку? – кінець світу, кінець життя, щось страшне і незворотне, але ось таке зараз», – писали вони.

Нагадаємо, «руський мир» стер з землі кілька міст України: на їхньому місці залишилися лише руїни, про «звільнення» яких переможно повідомляють кремлівські пропагандисти. Деякі населені пункти вже не відбудовуватимуть. На інфографіці «Слово і діло» – які міста були повністю чи частково зруйновані війною.

При цьому російські загарбники продовжують здійснювати наступальні операції поблизу Бахмута Донецької області. Але ні оточити, ні захопити місто найближчим часом їм не вдасться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: