У ЗСУ розповіли, скільки авіаударів росіяни завдають по Україні щодня

Читать на русском
Росіяни використовують всі методи розвідки, зокрема, радіолокаційну, агентурну, повітряну та космічну. Саме тому загроза запусків ракет наразі існує.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська кожного дня завдають від 30 до 40 авіаударів по території України.

Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляє в ефірі національного телемарафону.

Як зазначається, росіяни використовують всі методи розвідки, зокрема, радіолокаційну, агентурну, повітряну та космічну. Саме тому загроза запусків ракет наразі існує.

«У них і стратегічна авіація, яка переміщується усією країною на далекий схід, і тактична авіація, яка постійно переміщається», - сказав Ігнат.

Стало відомо, скільки ракет збиває українська ППОФахівці ППО України стали більш професійними і компетентними, особливо це помітно в умовах того, що й ворог змінює свою тактику та способи повітряного нападу, заявив Сергій Наєв.

Згідно з його словами, неважливо, де буде знаходитися ворожий літак. Для атаки по Україні він може прилетіти навіть з іншого аеродрому. Речник Повітряних сил ЗСУ додав, що загроза запусків ракет може бути будь-коли.

Окупанти тримають певну кількість кораблів у Чорному морі, частина з них є ракетоносіями «Калібрів». Самі пуски ракет можна здійснювати з будь-якого моря, не виходячи навіть з бухти.

«Кожного дня окупанти завдають близько 30-40 ударів. Водночас і у нашої авіації дуже багато вильотів. Відповідно до завдань та погодних умов активність може бути різна», - розповів Ігнат.

Нагадаємо, що сьогодні російські ракети з українського Криму поцілили в одну з громад Запорізького району. Дорогий снаряд влучив у центр маленького села.

Раніше ми повідомляли, що рф тримає у Чорному морі три ракетоносії і може готувати точкові удари.

Також стало відомо, що серед 11 загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю – 8-місячна дівчинка, яка загинула разом зі своєю родиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: