Тайвань виділить Україні майже 60 млн доларів на відновлення інфраструктури

Читать на русском
В уряді наголосили, що гроші будуть спрямовані на відновлення лікарень, шкіл, церков, об'єктів електроенергетики, водопостачання, мостів та транспорту.

Уряд Тайваню має намір виділити Україні великий пакет фінансової допомоги на суму 1,8 млрд. нових тайванських доларів (близько 58 мільйонів доларів США).

Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ Тайваню.

Гроші будуть спрямовані на відновлення об'єктів цивільної та критичної інфраструктури: лікарень, шкіл, церков, об'єктів електроенергетики, водопостачання, мостів та транспорту.

«Тайвань продовжуватиме працювати у тісній співпраці зі США, європейськими країнами та іншими країнами-однодумцями, щоб позбавити Україну від лих війни, відновити мир і процвітання в країні та спільно підтримувати мир та стабільність», – підсумували в МЗС.

Нагадаємо, торік Тайвань в рамках надання військової допомоги передав Україні 800 унікальних безпілотних літальних апаратів ближнього радіусу дії Revolver 860.

А восени стало відомо, що Тайвань відмовився продовжувати програму безвізового в'їзду для громадян росії. Відповідну програму було запроваджено у 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: