Війська рф вдарили по маршрутці з пасажирами на Сумщині, вона згоріла вщент

Читать на русском
Російські військові прицільно обстріляли рейсовий автобус на Сумщині у річницю вторгнення, 24 лютого.

Російські військові прицільно обстріляли рейсовий автобус на Сумщині у річницю вторгнення, 24 лютого. Удару було завдано з протитанкової ракети.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора України у Telegram.

Мешканців двох областей військові закликали зберігати інформаційну тишу: причинаМешканців прикордоння Чернігівської та Сумської областей військові попросили зберігати інформаційну тишу.

Окупанти завдали прицільного удару з території росії по рейсовому маршрутному таксі, яке виїхало з села Водолага Хотинської громади Сумського району і проїхало близько 500 метрів у бік Сум. За попередньою інформацією, російські військові використали для удару протитанкову керовану ракету.

«Внаслідок обстрілу водій маршрутки та троє пасажирів отримали серйозні поранення. Транспортний засіб згорів ущент», - йдеться у повідомленні.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст. 438 ККУ). Після фіксації наслідків обстрілу та вилучення доказів матеріали кримінального провадження передадуть до управління СБУ.

Нагадаємо, сьогодні вночі ворог обстріляв Нікополь та Марганець на Дніпропетровщині. Також були нові обстріли Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: