Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано майже 90 «прильотів» по громадах

Читать на русском
Було зафіксовано понад 89 прильотів: 80 мінометних прильотів, 8 прильотів з артилерії та один за допомогою протитанкової керованої ракети.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська упродовж доби, 22 лютого, обстріляли шість територіальних громад Сумської області, зафіксовано 89 влучань.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«Упродовж дня ворог здійснив обстріли 6 територіальних громад області: Есманьської, Білопільської, Юнаківської, Краснопільської, Новослобідської, Хотінської. Було зафіксовано понад 89 прильотів: 80 мінометних прильотів, 8 прильотів з артилерії та один за допомогою протитанкової керованої ракети», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що о 13:30 з території країни-агресора випущено протитанкову керовану ракету поблизу села Водолаги Хотінської громади. Внаслідок попадання по цивільному автомобілю «Газель» з розвезення хліба водій та пасажир дістали поранення. Їм надали медичну допомогу.

По Есманьській громаді протягом дня росіяни били з мінометів - 40 влучань. Внаслідок мінометного обстрілу об 11:05 пошкоджено дорогу, адмінбудівлю приватного підприємства та два житлові будинки у с. Сопич.

У Білопільській громаді з 09:48 здійснено мінометний обстріл села Рижівка - 3 влучання. Внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок. Обстріл села продовжився з 15:15 - 3 влучання. Пошкоджень зазнали ще три приватні житлові будинки. Також 7 мін влучили по іншому населеному пункту громади.

Ворог також гатив по території Юнаківської громади з САУ - 8 влучань.

По Краснопільській громаді був мінометний обстріл після 12:00 - 3 влучання.

Також зафіксовано мінометні обстріли Новослобідської громади - усього 22 влучання.

Нагадаємо, що окупанти обстріляли житлові будинки на Херсонщині, є загиблі.

У вівторок, 21 лютого, ворог ударив по Херсону. Через обстріл загинули 5 людей, 16 – перебувають у лікарнях міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: