Загарбники завдали ракетного удару по житловій забудові Краматорська

Читать на русском
Російські військові завдали ракетного удару по місту Краматорськ Донецької області. Окупанти поцілили у житлову забудову.
t.me/kramatorsk_rada

Російські військові завдали ракетного удару по місту Краматорськ Донецької області. Окупанти поцілили у житлову забудову.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Відомо, що внаслідок ракетної атаки щонайменше одна людина отримала поранення.

«Щонайменше одна людина поранена внаслідок ракетного обстрілу Краматорська рашистськими окупаційними військами. Росіяни вдарили ракетою по житловій забудові. Влучили і зруйнували місцеву амбулаторію», – заявив Кириленко.

Поранену жінку госпіталізували. Водночас Краматорська міська рада додала, що внаслідок обстрілу пошкоджено 21 приватний будинок та зруйновано місцеву амбулаторію.

Нагадаємо, у суботу, 25 лютого, російські війська вкотре обстріляли Херсон. Поранення отримали двоє рятувальників, а також цивільні. А у ніч на суботу загарбники здійснили чергові обстріли Дніпропетровської області.

Водночас у тимчасово окупованому Маріуполі в ніч проти 25 лютого пролунали вибухи. Як стало відомо, ЗСУ знищили черговий склад із боєкомплектом ворога.

Також писали, що за два дні, 23 і 24 лютого, окупанти нанесли 187 ударів по Запорізькій області. Найчастіше вогонь відкривали з артилерійських установок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: