«Укрпошта» у річницю вторгнення презентувала «пророчу» марку ПТН ПНХ

Читать на русском
Укрпошта у річницю повномасштабного вторгнення росії, 24 лютого, ввела в обіг поштову марку ПТН ПНГХ.
Фото: Ігор Смілянський / Facebook

«Укрпошта» у річницю повномасштабного вторгнення росії, 24 лютого, ввела в обіг поштову марку ПТН ПНХ! Погашення марки спеціальним штемпелем відбулося у Києві в головпоштамті.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Українці обрали найкращу воєнну марку року: результати опитуванняОприлюднено результати опитування у додатку Дія. Українці обрали найкращу воєнну марку 2022 року.

«Віримо, що українська поштова марка «ПТН ПНХ!» також стане пророчою. І саме в 2023 році Україна, яка є територіально меншою, проте в сотні разів більш вмотивованою, остаточно покладе на лопатки росію», – заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

На марці представлено одне із семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника Бенксі, створених ним анонімно в Україні минулого року. Графіті з дзюдоїстом, відправленим у нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у Бородянці Київської області.

Поштова марка є благодійною. Усі виручені від продажу кошти будуть спрямовані на гуманітарні потреби, зокрема на навчальні заклади, які постраждали від російської агресії.

Тираж поштової марки – 1,5 млн екземплярів або 250 тисяч марочних листів. Вартість марочного аркуша – 180 гривень, із яких 42 гривень – благодійний внесок.

Нагадаємо, у грудні «Укрпошта» ввела в обіг нові марки «Зброя Перемоги», а у листопаді – марку з Кримським мостом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: