До річниці вторгнення рф в Україні з'явиться марка «ПТН ПНХ»

Читать на русском
До роковин повномасштабного вторгнення рф 24 лютого Укрпошта випустить марку ПТН ПНХ. Є попереднє замовлення.
t.me/igorsmelyansky

До роковин повномасштабного вторгнення рф в Україну, 24 лютого, «Укрпошта» випустить марку «ПТН ПНХ». Вона вже доступна для замовлення.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

У «Дії» стартувало нове опитування: українці можуть обрати найкращу воєнну маркуУ додатку Дія розпочалося голосування за найкращу вожнну марку Укрпошти 2022 року. Є 10 варіантів.

«Це було непросте завдання передати настрій цієї дати. Але, здається, з артом відомого художника Бенксі, який він залишив на руїнах будівлі у Бородянці, нам це вдалось. І майбутнє - в особі хлопчика, обов’язково переможе минуле, яке засіло в голові хворого диктатора і всіх, хто його підтримує. Або, як сказав Президент на Мюнхенській конференції минулого тижня — Давид переможе Голіафа», – написав він.

За словами Смілянського, попереднє замовлення марки доступне сьогодні, оскільки завтра, 21 лютого, російський диктатор володимир путін звернеться до парламенту рф.

«ПТН ПНХ» введуть в обіг 24 лютого, тираж марки - 250 тисяч аркушів (у кожному по 6 марок, додав він.

Смілянський додав, що деталі щодо офіційного запуску марки «поки що таємниця».

Нагадаємо, «Укрпошта» раніше ввела в обіг нові марки «Зброя Перемоги». Також пошта випустила офіційну благодійну марку із псом Патроном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: