Курська область рф опинилась під обстрілом, у селах перебої з електрикою

Читать на русском
У суботу, 18 лютого, прикордонні райони Курської області опинилися під обстрілом. У деяких селах зафіксували перебої з електропостачанням.
Укрінформ

У суботу, 18 лютого, прикордонні райони Курської області опинилися під обстрілом. У деяких селах зафіксували перебої з електропостачанням.

Про це повідомив губернатор області Роман Старовойт.

«Ранок суботи розпочався з чергового обстрілу прикордонних районів Курської області з території України», – заявив він.

За інформацією російського чиновника, п'ять прильотів було зафіксовано у районі села Горналь Суджанського району. Обійшлося без потерпілих та пошкоджень.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

Крім цього, снаряди впало на околицях села Єлизаветівка та біля підстанції села Попово-Лежачі Глушківського району. Постраждалих немає, але внаслідок обстрілу порушено електропостачання селища Красножовтневе та села Волфіно. Тоді як у Єлизаветівці пошкоджено газорозподільну станцію.

Нагадаємо, у Бєлгородській області рф 11 лютого повідомляли про обстріл. Гучно було у місті Шебекіно.

Додамо, у ніч на 4 лютого в місті Борисовка, що в Бєлгородській області рф, сталася масштабна пожежа – горіла нафтобаза. Вогнем було серйозно пошкоджено виробництво «Борисівського заводу мостових металоконструкцій».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: