Постачання зброї та нові санкції: Кулеба розповів про результат зустрічі з міністрами G7

Читать на русском
Міністри G7 домовилися про подальшу підтримку України. Йдеться про пришвидшення постачання зброї та введення нових санкцій проти рф.
twitter.com/DmytroKuleba

Міністри G7 домовилися про подальшу підтримку України. Йдеться про пришвидшення постачання зброї та введення нових санкцій проти рф.

Про це голова МЗС України Дмитро Кулеба пише у Twitter.

Відомо, що зустріч міністрів G7 відбулася у суботу, 18 лютого. Під час перемовин сторони зосередилися на питаннях пришвидшення постачання зброї Україні та введення нових санкцій проти росії.

«Я взяв участь у міністерській зустрічі G7 на запрошення голови японського МЗС Йосімаса Хаясі. Ми зосередилися на всьому, що потрібно для перемоги України у 2023 році. Будуть швидкі поставки зброї та нові санкції. Росія повинна усвідомити, що ми не втомимося протидіяти її агресії», – зазначив Кулеба.

Нагадаємо, Дмитро Кулеба провів зустріч зі своїм іракським колегою Фуадом Хусейном, під час якої запросив країну долучитися до реалізації «Формули миру» президента Володимира Зеленського.

Також писали, що президент України Володимир Зеленський отримав запрошення на онлайн-саміт «Великої сімки», який відбудеться 24 лютого – у річницю повномасштабного вторгнення росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: