Росіяни масовано обстріляли Луганщину, поранено літню жінку

Читать на русском
У суботу, 18 лютого, зранку російські військові масовано обстріляли Луганщину. Ворожим вогнем зруйновані будинки, поранена жінка.
Reuters

У суботу, 18 лютого, зранку російські військові масовано обстріляли Луганщину. Ворожим вогнем зруйновані будинки, поранена жінка.

Про це в Telegram повідомляє Луганська ОВА.

Зазначають, що вогонь росіяни відкрили близько 8:00 18 лютого. Зруйновані два приватні будинки.

«Вогонь по населеному пункту на Сватівщині загарбники вчергове відкрили 18 лютого близько 8:00. Унаслідок обстрілів зруйновані два приватні будинки. Один із них ущент знищено через займання», – йдеться у повідомленні.

В ОВА зауважують, що мешканка Сватівщини 1938 року народження отримала контузію. Першу допомогу їй надали військові медики. Згодом співробітники поліції у Луганській області постраждалу доправили в лікарню на Донеччині.

Нагадаємо, на Луганщині тривають важкі бої. Найскладніша ситуація зараз на Кремінському напрямку. Там ворог збільшує кількість атак, але не просувається.

Також повідомляли, шо внаслідок сьогоднішніх ворожих обстрілів Куп'янського та Чугуївського районів на Харківщині одна людина загинула, ще двоє зазнали поранень і були госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: