Над Києвом виявили 6 ворожих повітряних цілей, більшість збили – КМВА

Читать на русском
У повітряному просторі Києва було виявлено близько 6 ворожих цілей – попередньо повітряних куль, які могли запустити для виявлення та виснаження ППО.
Ілюстративне фото

Сьогодні вдень, 15 лютого, у повітряному просторі Києва було виявлено близько 6 ворожих цілей. Попередньо, це були повітряні кулі, що переміщуються у просторі під дією вітру.

Про це повідомили у військовій адміністрації столиці.

«Ці об’єкти могли нести на собі кутові відбивачі та певне розвідобладнання. По усім повітряним цілям працювали засоби ППО. Більшість цих зондів були збиті. Метою запуску куль можливо було виявлення та виснаження нашої ППО. Остаточне визначення типу та характеристик літальних апаратів та їхнього обладнання буде зроблено після детального вивчення та аналізу решток збитих об’єктів», – пояснили в адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Києві, Київській та деяких інших областях пролунала повітряна тривога. На Київщині по ворожих цілях працювала ППО.

У ЗСУ розповіли, що росіяни могли запустити повітряні кулі з відбивачами. Їх використовують разом із безпілотниками або для виснаження ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: