В Україні розробили мапу бізнес-можливостей

Читать на русском
Карта інвестиційних можливостей допоможе потенційним інвесторам дізнатися про наявні інвестиційні можливості в різних регіонах України.

В Україні запустили мапу інвестиційних та бізнес-можливостей. На ній потенційні інвестори можуть шукати проєкти у різних сферах і лишати заявки.

Мапу створили Європейська бізнес-асоціація (EBA) та асоціація Global Business for Ukraine (GB4U) спільно з компанією Ukraine Invest. Про це повідомили на сайті бізнес-асоціації.

Проєкти на мапі можна відсортувати за регіоном чи індустрією. Опис до кожного проєкту містить інформацію про його ініціатора, статус, локацію, інвестиційну можливість, суму інвестицій, цілі й терміни реалізації.

Також мапа містить інформацію про області України: їхній розмір, природні ресурси, населення, освітні заклади, оподаткування, розвинені галузі.

Наразі на мапі позначений 81 проєкт із 14 індустрій.

Як змінилися позиції України в міжнародних рейтингах у 2022 роціУкраїна у 2022 році втратила позиції у рейтингу свободи преси, рейтингу миролюбних країн, рейтингу продовольчої безпеки. Але піднялася у списку найсильніших армій світу.

«Інвестиційний потенціал України є колосальним, хоча й тимчасово послабленим війною. Навіть в таких складних умовах ми бачимо, що економіка країни продовжує працювати, є зацікавленість вже працюючих та нових інвесторів до низки секторів», – зазначила виконавча директорка ЕВА та співзасновниця GB4U Анна Дерев’янко.

Також вона наголосила, що вже зараз слід вивчати потенційні можливості, шукати партнерів з ким працювати. Для цього і створена Інвесткарта.

Мапа доступна за цим посиланням.

Раніше повідомлялося, що на відновлення України потрібно десять років і 750 млрд доларів інвестицій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: