Маємо сильний оборонний пакет від Великої Британії – Зеленський

Читать на русском
Велика Британія надасть Україні новий великий пакет оборонної допомоги, який стане сигналом про те, що держави рухаються до перемоги разом, сказав Зеленський.
Слово і Діло

Велика Британія надасть Україні потужну кількість броньованої техніки й погодила постачання далекобійної зброї. Також сторони домовилися почати підготовку українських пілотів.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів із британським прем’єр-міністром Ріші Сунаком на військовій базі Bovington Camp.

«Сьогодні дуже добре видно: ми стаємо з Британією справжніми союзниками. І саме звідси я хочу сказати всім нашим воїнам (кожному українському солдату, сержанту, офіцеру й генералу): держава робить і зробить усе, щоб у наших захисників на передовій був максимум можливостей. Максимум, яким сьогодні володіють передові країни. Україна буде серед тих, хто має все, що необхідне для захисту наших людей і нашої незалежності», – зазначив Зеленський.

Також він підкреслив, що цей візит став дійсно результативним.

Нагадаємо, в середу, 8 лютого, президент Володимир Зеленський прибув до Великої Британії, що стало його другим закордонним візитом з початку повномасштабної війни росії.

Також повідомлялося, що Україна отримає від Швеції зброю на 400 млн євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: