В Одесі покращується ситуація з енергопостачанням – прем'єр

Читать на русском
В Одесі поступово покращується ситуація з електроенергією після аварії на підстанції. Ремонтні роботи продовжуються.

В Одесі поступово покращується ситуація з електроенергією після аварії на підстанції. Люди отримують світло чотири-п'ять годин на день.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабінету міністрів 7 лютого.

В Одесі оновили графіки відключення світла після аваріїВ Одесі та Одеському районі сьогодні діятимуть графіки дві години зі світлом, вісім годин – без світла.

«Критична інфраструктура заживлена. У людей є тепло і вода. Ремонтні роботи тривають 24 на 7. Завдяки цьому принаймні 4-5 годин на день у людей має бути світло. Робимо все можливе, аби покращити ситуацію», - сказав прем'єр.

Шмигаль повідомив, що до Одеси вже завезли понад 80 потужних генераторів, і їхнє підвезення триває. У місті та районі працює розгалужена мережа Пунктів незламності.

До того ж, сьогодні рішенням Кабміну виділяють з резервного фонду держбюджету Одеської ОВА 30 млн гривень на закупівлю пального для генераторів. За словами Шмигаля, це дозволить тримати у робочому стані критичну інфраструктуру до завершення ремонтів.

Нагадаємо, в Одесі вчора і сьогодні застосовували аварійні відключення. На вихідних у місті сталося одразу дві аварії на енергомережах за добу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: