Кім перерахував громади Миколаївщини, куди небезпечно повертатися через ворожі обстріли

Читать на русском
Жителів Кінбурнської коси, Куцурубської та Очаківської громад закликають поки не повертатися назад, оскільки й досі існує небезпека ворожих обстрілів

Жителів Кінбурнської коси, Куцурубської та Очаківської громад закликають поки не повертатися назад, оскільки й досі існує небезпека ворожих обстрілів.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в інтерв'ю із Василем Головановим.

Данія взяла шефство над відновленням Миколаєва – звернення ЗеленськогоРосійський терор має програти всюди, у всьому: на полі бою і в тому, щоб не залишилося жодної руїни в нашій країні, щоб ми змогли все відновити й тим довести, що свобода міцніша.

За словами Кіма, 96% обстрілів припадає зараз на Очаківську та Куцурубську громади.

«Це ось Кінбурнська коса та Очаківська громада – вони поряд. Решта області живе більш-менш спокійно, люди живуть та повертаються», - заявив голова області.

Також Кім додав, що Кінбурнська коса знаходиться в «сірій зоні», а Куцурубська та Очаківська громада під постійними обстрілами, люди там живуть у стадії війни й досі. Окремо Кім заявив, що зараз не варто повертатися до трьох населених пунктів на Кінбурнській косі, Очаківській та Куцурубській громадах.

«Всі інші – у принципі безпечні. Там є кілька сіл на кордоні, де була лінія фронту, які потребують розмінування, але кількість цих сіл з кожним днем зменшується», - пояснив голова ОВД.

Раніше ППО збила російський безпілотник на підльоті до Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: