Трагедія в Броварах: у МВС розповіли про перебіг слідства

Читать на русском
Правоохоронці все ще чекають на результати експертиз щодо аварії вертольота в Броварах, внаслідок якої загинули керівники МВС України.

Правоохоронці все ще чекають на результати експертиз щодо аварії вертольота в Броварах, внаслідок якої загинули керівники МВС України.

Про це розповів виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону 1 лютого.

У Києві розпочалася церемонія прощання з керівництвом МВС, яке загинуло в авіакатастрофі в БроварахУ суботу, 21 січня, триває церемонія прощання з керівництвом Міністерства внутрішніх справ, яке загинуло внаслідок падіння вертольота у Броварах.

За його словами, слідчі все ще очікують на результати технічних експертиз, оскільки вони вимагають деякого часу для того, щоб вони були завершені й належним чином оформлені.

Крім того, правоохоронці розробляють усі версії, які були озвучені у перші дні трагедії.

«Поки не буде експертиз, говорити про якусь версію передчасно», - наголосив Клименко.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах поряд із дитячим садком та житловим будинком упав вертоліт, на борту якого знаходилося керівництво МВС. Загинули 14 людей.

Служба безпеки України розглядає три версії катастрофи.

Сьогодні, 1 лютого, у справі про аварію провели обшуки у ексміністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про те, що у соціальних мережах та російських пропагандистських каналах поширюють фейковий документ про причину аварії вертольота у Броварах 18 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: