Обстріли Донецької області: за добу поранено трьох мирних жителів

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Донецьку область із різних типів озброєння, є постраждалі.

Російські окупанти продовжують обстрілювати Донецьку область з різних типів озброєння, за минулу добу знову постраждали.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Павло Кириленко у Telegram.

В ISW впевнені у неминучості нового наступу росії у найближчі місяціРосійські війська готуються до неминучого наступу найближчими місяцями, ймовірно, на Луганщині.

«На Волноваському напрямку страждає Вугледарська громада: 4 обстріли в Новоукраїнці, інтенсивний вогонь у Вугледарі. Інформація про постраждалих не надходила. На Донецькому напрямку напередодні вдень 1 особу поранено в Кураховому – у місті пошкоджено 2 багатоповерхівки та 3 приватні будинки. Вночі та вранці відбулися 2 артобстріли Авдіївки – без жертв», – написав він.

На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Іванопіллі Костянтинівській громаді – пошкоджено 3 приватні будинки. Ще 2 будинки пошкоджені на околицях Часового Яру.

У Соледарській громаді напружена ситуація: пошкоджено 1 будинок у Васюківці та кілька будинків у Парасковіївці. У Торецьку росіяни потрапили до будівлі шахти – без постраждалих.

Загалом за добу росіяни поранили 3 мешканців, додав глава ОВА.

Нагадаємо, війська рф намагаються наступати на чотирьох напрямках.

При цьому втрати окупантів уже перевищили 127 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: