Удар по будинку в Харкові: 15 мешканців евакуювали одразу після вибуху

Читать на русском
У Харкові після влучання російської ракети до житлового будинку в центрі міста частину жителів евакуювали майже одразу.

У Харкові після влучання російської ракети до житлового будинку в центрі міста частину жителів евакуювали майже одразу. Їм нададуть тимчасове житло.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Внаслідок влучання російської ракети в житловий будинок у центрі Харкова повністю зруйнований 4 поверх та частково 3 поверх будівлі. 15 мешканців цього будинку було евакуйовано одразу після вибуху. 3 людям, які постраждали, була надана необхідна медична допомога», – сказав він в ефірі телемарафону.

Він уточнив, що тіло загиблої жінки рятувальники шукали у завалах три години. Отримані травми були несумісні із життям.

«Зараз спеціалісти ДСНС обстежують сусідні будинки, які також могли отримати пошкодження. Роботи з ліквідації наслідків тривають. Найближчим часом буде проведена експертиза стану будівлі та ухвалене рішення про можливість його відновлення або остаточного знесення. Усім постраждалим за потреби нададуть тимчасове житло», – додав Синєгубов.

Прокуратура вже відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, увечері 29 січня російські війська завдали удару по Харкову. Ракета влучила у житловий будинок у Київському районі. Загинула жінка похилого віку. Її чоловіка вдалося врятувати, він та ще двоє мешканців отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: