Базам відпочинку на Закарпатті не вимикали світло. В ОВА відреагували

Читать на русском
У кількох населених пунктах Хустського району Закарпатської області базам відпочинку не вимикали світло за графіком.
futurenow.com.ua

У кількох населених пунктах Хустського району Закарпатської області базам відпочинку не вимикали світло за графіком.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита в Telegram.

За його словами, в деяких населених пунктах Хустського району, де розташовані бази відпочинку, вчора та сьогодні було безперебійне електропостачання в той час, коли в інших містах і селах світло подавали за графіком. Наразі в обленерго вже вжили заходів, щоб застосувати графіки відключень і до цих місць.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

У понеділок, 30 січня, на засіданні керівництво області планує заслухати енергетиків щодо цієї ситуації.

«Завтра на засіданні Ради оборони області заслухаємо щодо цієї ситуації представників «Закарпаттяобленерго», після чого буде вжито відповідних заходів реагування. Водночас обговоримо питання можливих додаткових заходів щодо оптимізації використання електрики на Закарпатті», – зауважив голова ОВА.

Нагадаємо, 29 січня в енергосистемі України зберігається значний дефіцит через ракетні та дронові атаки ворога. Також на одній із ТЕС розпочався ремонт.

Нещодавно за недотримання графіків відключень світла та порушення газо- і водопостачання було оштрафовано кілька підприємств енергетичного ринку. Детальніше – у новині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: