Окупанти обстріляли Харківщину, є руйнування, поранено жінку

Читать на русском
Російські окупанти минулої доби, 28 січня, знову завдавали ударів по Харківській області. Поранення отримала літня жінка.
Укрінформ

Російські окупанти минулої доби, 28 січня, знову завдавали ударів по Харківській області. Поранення отримала літня жінка.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

«Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває. Минулої доби окупанти обстрілювали Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Козачу Лопань та інші населені пункти Куп'янського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що внаслідок обстрілів сіл Червона Зоря та Одноробівка Богодухівського району зруйновані приватні житлові будинки. Обійшлося без жертв та постраждалих.

У Куп'янську пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. А у Вовчанську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено декілька приватних будинків, автомобілі, а також будівлю одного з підприємств. Поранень зазнала жінка 83 років, її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Також в області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 33 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, що 27 січня російські окупаційні війська масово обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

За добу, 28 січня, російські окупанти завдали одного ракетного та 32 авіаційних ударів і здійснили понад 65 обстрілів з РСЗВ. Зокрема, по цивільній інфраструктурі Донецької та Херсонської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: