Загарбники продовжують обстрілювати з мінометів прикордоння Сумщини і Чернігівщини

Читать на русском
Російські війська у суботу, 28 січня, продовжили обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської і Чернігівської областей.
Укрінформ

Російські війська у суботу, 28 січня, продовжили обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської і Чернігівської областей.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ» у Фейсбуці.

Наразі загалом українські військові зафіксували 27 влучань. Зокрема, з 10:45 до 11:30 нарахували 6 влучань, імовірно, з міномета калібру 120 мм, в районі Старої Гути. З 10:27 до 11.30 було чутно 12 влучань, імовірно, з міномета калібру 120 мм, в районі Миколаївки.

Крім цього, з 11:40 до 11:50 зафіксували 6 влучань, імовірно, з міномета калібру 120 мм, в районі Будівельного. Тричі з міномета окупанти обстріляли район Стягайлівки. Вибухи було чути у період з 11:33 до 11:40.

В усіх випадках втрат серед особового складу і техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська вдарили ракетами по житловому кварталі Костянтинівки. Відомо про шістьох постраждалих.

Російські війська за минулу добу, 27 січня, обстріляли Херсонську область 19 разів. Внаслідок атак двоє людей загинули, декілька людей отримали поранення. Крім цього, минулої доби російські окупаційні війська масово обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: