В окупованому Маріуполі пролунав вибух, частина міста залишилась без світла

Читать на русском
У суботу, 28 січня, зранку в тимчасово окупованому Маріуполі пролунав гучний вибух, частина міста залишилась без світла.
Укрінформ

У суботу, 28 січня, зранку в тимчасово окупованому Маріуполі пролунав гучний вибух, частина міста залишилась без світла.

Про це повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Відомо, що вибух у місті пролунав 28 січня близько 08:20. Звуки чули в Кальміуському районі на межі заводів Азовмаш/Ілліча. Причину наразі уточнюють, однак зауважують, що саме там базуються російські окупанти.

«Ці приємні українському вуху звуки стають дедалі частішими в місті. Настільки, що окупанти вже не вживають «розмінування». Мабуть, щось трапилось з щелепою…», – пише Андрющенко.

Після вибуху в Маріуполі в більшості міста зникла електрика. Також відсутнє електропостачання в багатьох селищах приморської частини Маріупольського району.

Нагадаємо, ворожі війська почали посилювати свою протиповітряну оборону навколо Маріуполя, вони перекидають туди зенітні ракетні комплекси.

Водночас зауважимо, що нещодавно бійцям маріупольського опору вдалося знищити позашляховик, у якому перебували ворожі військові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: