Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Костянтинівки знову зросла

Читать на русском
Кількість поранених мирних жителів через обстріл Костянтинівки на Донеччині зросла до 14 осіб, стало відомо й про загиблих.
facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Кількість поранених мирних жителів через обстріл Костянтинівки на Донеччині зросла до 14 осіб, стало відомо й про загиблих.

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Станом на 15:00 стало відомо про 3 загиблих та 14 поранених цивільних внаслідок ранкового обстрілу російських військових.

Глава ОВА закликав жителів Костянтинівки евакуюватися, оскільки всі, хто там залишаються, наражають себе на смертельну небезпеку.

«Костянтинівка – місто, відносно віддалене від лінії фронту, однак все одно воно постійно потерпає від ворожих ударів. Кожен, хто досі залишається в місті, наражає себе на смертельну небезпеку – росіяни б'ють по цивільних, бо не здатні боротися з української армією», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська вдарили ракетами по житловому кварталі Костянтинівки. Раніше повідомляли про шість поранених осіб.

Також повідомляли, що минулої доби від обстрілів російських агресорів загинули 4 мирні жителі Донецької області. Ще семеро людей поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: