Окупанти застосували у Донецькій області фосфорні заряди

Читать на русском
Російські окупанти протягом минулої доби знову обстрілювали населені пункти Донецької області.

Російські окупанти протягом минулої доби знову обстрілювали населені пункти Донецької області. Околиці Званівки потрапили під обстріл фосфорними зарядами.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

ЗСУ відбили атаки окупантів у районі Бахмута, Вугледара та ще 9 населених пунктівУкраїнські військові відбили атаки в районі 11 населених пунктів на Донбасі, зокрема біля Бахмута та Вугледару.

За словами голови ОВА, ситуація на ранок 27 січня в області така:

На Волноваському напрямку тривають активні обстріли Вугледара: у місті пошкоджено 7 будинків і 2 школи. На території громади 2 людини загинули і 1 поранена у Богоявленці; зафіксовано обстріли Новоукраїнки.

На Донецькому напрямку вночі сталися 2 масовані артобстріли Авдіївки — є пошкодження, обсяги збитків встановлюють.

На Горлівському напрямку 1 особу поранено та 1 будинок пошкоджено в Бахмуті. Напередодні вдень росіяни пошкодили 3 будинки та дитсадок у Торецьку, тримали під вогнем околиці громади. Ще 3 будинки пошкоджено у Катеринівці Іллінівської громади – без жертв. Гучна ніч пройшла в селах Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку у Лиманській громаді під обстрілами Торське, Зарічне та Ямпіль, у Званівській громаді – пошкоджено 3 будинки у Переїзному, околиці Званівки потрапили під обстріл фосфорними зарядами. Також неспокійно було у Сіверську — обстріл тривав протягом доби, прямим влучанням зруйнований приватний будинок.

Нагадаємо, за минулу добу війська рф знову обстріляли Харківщину та Херсонщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: