Україні потрібні ракети більшої дальності до перекидання росією підкріплення – ГУР

Читать на русском
Окупанти почали перекидати військові вантажі по всій території росії. І тому Україні потрібні ракети більшої дальності.
gur.gov.ua

Зараз російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту, і щоб завдавати ударів по них, Україні потрібна артилерія більшої дальності.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, якого цитують у ГУР у Telegram.

Скільки високоточних ракет залишилося у росіян: у ГУР назвали цифруНа озброєнні російської армії залишилося близько 550 високоточних ракет, що становить трохи більше 20 відсотків довоєнних запасів.

«Україні необхідні ракети більшої дальності до того, як росія перекине підкріплення», - сказав Скібіцький.

Він розповів, що окупанти почали перекидати військові вантажі по всій території росії, у тому числі через Кримський півострів у південні області. Зараз російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту, і щоб завдавати ударів по них, Україні потрібна артилерія більшої дальності.

Також «дальнобійна артилерія потрібна, щоб Україна могла розпочати контрнаступ до того, як росія перекине підкріплення», зазначили у ГУР.

«Особливо зараз для формування потужних ударних угруповань потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке б дозволило швидко вести контрнаступ проти противника», – пояснив Скібіцький.

Нагадаємо, росіяни сьогодні завдали чергового масованого ракетного удару по території України. Ворог випустив 55 ракет, більшу частину з них вдалося знищити.

Скібіцький розповів, скільки ракет за місяць може виробляти рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: