ЗСУ знищили катер, із якого хотіли висадитися російські диверсанти

Читать на русском
Українським військовим вдалося знищити ворожий катер, із якого неподалік від Херсона мала висадитися російська диверсійна група.

Українським військовим вдалося знищити ворожий катер, із якого неподалік від Херсона мала висадитися російська диверсійна група.

Про це повідомляє начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у телеграмі.

Кого з українських чиновників після 24 лютого запідозрили у держзраді та пособництві росіїКолишні та чинні народні депутати, міністри, мери та інші відомі чиновники, які стали підозрюваними у держзраді після початку повномасштабної війни – на інфографіці.

«Наші захисники знищили катер, із якого поблизу Херсона мала висадитися російська диверсійна група. Про це повідомили в ОК Південь. Ворожі диверсанти під виглядом цивільних прямували до одного з Потьомкінських островів під Херсоном. Для цього вони використали легкомоторний катер, який раніше привласнили та переобладнали для військових цілей», - йдеться у повідомленні.

Завдяки оперативним діям українських військових, які цілодобово стоять на захисті міста, катер ворожої ДРГ не пристав до берега, а опинився на дні Дніпра, зазначив Янушевич.

Раніше у Нацполіції розповіли, скільки російських диверсантів уже було затримано з 24 лютого.

Нагадаємо, СБУ затримала колишнього співробітника МВС, який намагався передати рф секретні дані про силовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: