У Чернівецькій області зафіксували землетрус: що відомо

Читать на русском
Це був землетрус магнітудою 3,1 (за шкалою Ріхтера) на глибині 3 км. За розрахунками фахівців, він не несе загрози для населення.
Ілюстративне фото

Сьогодні , 21 січня, близко 6 години ранку в Чернівецькій області зафіксували землетрус магнітудою 3,1 за шкалою Ріхтера.

Про це Головний центр спеціального контролю повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що природне явище сталося в районі села Коболчин Дністровського району.

Це був землетрус магнітудою 3,1 (за шкалою Ріхтера) на глибині 3 км.

Як повідомляється, за розрахунками землетрус не несе загрози для населення, за класифікацією відноситься до слабких, відчувається лише невеликою частиною населення, просто неба - небагатьма.

Коливання від землетрусу можуть відчуватися окремими людьми, які знаходяться в спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах.

На території Чернівецької області останні землетруси були зареєстровані 23 грудня 2022 року магнітудами 3,0 та 2.2 (за шкалою Ріхтера).

«Офіційний сайт центру з технічних причин не працює, але якщо Ви відчували даний землетрус, то залиште інформацію про це у коментарях. Це допоможе нам в уточненні його параметрів», – написав Головний центр спецконтролю.

Нагадаємо, що напередодні Нового року на Закарпатті стався землетрус магнітудою 2,4.

Внаслідок нещодавнього землетрусу в Індонезії загинули щонайменше 310 осіб, більшість із них діти. Влада очікує, що кількість поранених і загиблих зростатиме.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: