Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти майже двох сотень росіян: деталі

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 15 січня ввів у дії санкції РНБО проти майже двох сотень громадян росії.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 15 січня ввів у дії санкції РНБО проти майже двох сотень громадян росії.

Про це повідомляє Офіс президента.

В перелік зі 198 діячів російської культури та медіасфери, проти яких вводяться персональні санкції потрапили співачки Ірина Аллегрова, Лариса Доліна, Вікторія Дайнеко, громадянка України, телеведуча та режисер Жанна Бадоєва, співаки Пилип Кіркоров, Дмитро Білан, Олександр Буйнов, телеведучі Дана Борисова, Яна Рудковська, актори Дмитро Дюжев, Дмитро Харатьян, музичний критик і журналіст Сергій Сосєдов, а також інші пропагандисти і російські «воєнкори».

В ОП зауважують, що санкції також запровадили проти колишньої української телеведучої, яка зараз знімає пропагандистські ролики на окупованих територіях, Діани Панченко.

Проти них вводиться повний пакет персональних санкцій терміном на 10 років.

Нагадаємо, минулого тижня, 7 січня, Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким вводиться в дію рішення Ради нацбезпеки та оборони щодо запровадження персональних санкцій проти низки артистів рф.

Крім цього, до нового санкційного пакета, який буде направлено на розгляд РНБО, увійшли російські силовики та представники ІТ-сектору, які прямо чи опосередковано причетні до злочинів проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: