Гайдай розповів про деокупацію та ситуацію в Луганській області

Читать на русском
Керівник області звернув увагу, що незважаючи на значний успіх українських військових - окупанти постійно підтягують нові резерви.
liga.net

Українським захисникам вдається просуватись вперед на Сватівському та Кремінському напрямках фронту. При цьому країна-агресор продовжує атакувати населені пункти Луганської області.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє у ефірі телемарафону.

Згідно зі словами Гайдая, окупанти постійно атакують та обстрілюють Білогорівку. Але незважаючи на це нашим військовим вдається поступово просуватись вперед. Вони також змогли покращили свої позиції.

«На Сватівському та Кремінському напрямках ЗСУ просуваються уперед, вдається потроху деокуповувати територію в бік Кремінної», - сказав Гайдай.

Керівник області звернув увагу, що незважаючи на значний успіх українських військових - окупанти постійно підтягують нові резерви.

Як зазначається, російські військові знищили всі будинки у Новоселівському на Луганщині. За цей населений пункт і досі точаться бої.

Нагадаємо, що за грудень 2022 року бійцям ЗСУ вдалося знищити у Луганській області 78 одиниць ворожої техніки.

Також стало відомо, що на тимчасово захоплених територіях Луганської області росіяни проводять рейди щодо вилучення з обігу гривні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: