Росіяни вдарили по Бериславу на Херсонщині, загинула родина з дитиною

Читать на русском
Берислав на Херсонщині. Внаслідок влучання одного зі снарядів до житлового будинку загинув 12-річний хлопчик та його батьки.
ілюстративне фото

Російські окупанти у четвер вдень вкотре обстріляли місто Берислав на Херсонщині. Внаслідок влучання одного зі снарядів у житловий будинок загинув 12-річний хлопчик та його батьки.

Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

У Херсоні залишилася чи п'ята частина довоєнного населення – пресофіцер комендатуриДуже багато жителів Херсона покинуло місто через постійні обстріли, які влаштовують російські терористи

«Берислав, Херсонська область. Сьогодні в місті трагічні новини. Обстріл окупантів та внаслідок влучання снаряда у будинок загинула родина», – написав він.

За словами Тимошенка, цей обстріл свідчить про «ницість і підлість росії».

«Вранці вони говорять про «різдвяне перемир’я», а вже в обід вбивають всю сім’ю. Чим завинили чоловік, дружина та їх 12-річний син? Тим, що вони просто українці? Люди готувалися зустріти Різдво разом, але цинічний удар росіян вбив їх у власному домі...», – підсумував Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні вдень окупанти вдарили по центру Херсона, є загиблий. За добу на Херсонщині через ворожі обстріли поранено трьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: