Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на новорічні свята

Читать на русском
В Україні у період новорічних свят, 31-1 грудня буде тепло і майже без опадів. Синоптики обіцяють до 15 градусів тепла.
novogodnie-podarki.com.ua

В Україні у період новорічних свят, 31-1 грудня буде тепло і майже без опадів. Синоптики обіцяють до 15 градусів тепла.

Український гідрометеорологічний центр повідомляє про це у Facebook.

Завтра, 31 грудня, в Україні переважно без опадів, лише на Закарпатті, в Карпатах, вночі та вранці місцями на північному сході країни невеликий дощ з мокрим снігом. Тоді як у більшості західних, центральних, Житомирській, місцями в Київській та південних областях вночі та вранці попереджають про туман.

У дусі воєнного часу: в яких обласних центрах все ж таки встановили новорічну ялинкуНоворічну ялинку встановили у Києві, Луцьку, Ужгороді, Хмельницькому, Івано-Франківську, Кропивницькому, Львові, Миколаєві та Харкові.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, вдень в Карпатах окремі пориви вітру 15-20 м/с. Синоптики також розповідають, що в останній день 2022 року температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму 6-11° тепла.

«1-2 січня дуже тепла без опадів погода з температурою вночі 0-6° тепла, вдень 6-12°, в Криму та західній частині місцями 13-15° тепла», – додають в гідрометцентрі.

Нагадаємо, в Україні майже у всіх областях діятиме комендантська година на новорічні свята. «Слово і Діло» публікувало її тривалість в обласних центрах.

В поліції розповіли, що чекає на порушників комендантської години у новорічну ніч.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: