Війська рф обстрілювали три райони Харківщини, є постраждалий

Читать на русском
Найбільше страждає від обстрілу Куп'янський район. Там осколкове поранення під час чергування отримав 31-річний фельдшер.

Минулої доби російські окупанти атакували населені пункти Харківської області, розташовані біля кордону з рф і лінією зіткнення.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У ЗСУ спрогнозували, чи слід очікувати від рф посилення ракетних обстрілів на Новий рікЗгідно з його словами речника командування ПС ЗСУ, в окупантів розписані пріоритетні цілі в нашій країні.

«Найбільше страждає від обстрілів Куп'янський район. Вчора внаслідок обстрілу смт Ківшарівка Куп'янського району осколкове поранення під час чергування отримав 31-річний фельдшер. Він госпіталізований, медики оцінюють його стан як легкий», – написав він.

У селищі Дворічна Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарські споруди. Без постраждалих. Також протягом доби окупанти обстрілювали райони населених пунктів Вовчанськ Чугуївського району, Стрілечтя та Глибоке Харківського району, Новомлинськ Куп'янського району та інші.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні вранці, 19 грудня, обстріляли Херсон. У місті знову пошкоджено будівлю обласної адміністрації.

Тим часом втрати армії росії наближаються до 99 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: