Київ атакували ворожі дрони-камікадзе

Читать на русском
Вночі 19 грудня російські загарбники атакували Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Це сталося після вибухів в області.
Ілюстративне фотоФото – AP

У ніч проти понеділка, 19 грудня, відразу після атаки на Київську область ворожі дрони-камікадзе іранського виробництва Shahed-136 атакували і саму столицю.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Зазначається, що у Києві працює протиповітряна оборона. Вже вдалося збити 9 ворожих безпілотників.

У повітряному просторі столиці було зафіксовано понад 20 БПЛА. Сили ППО збили збили близько 15.

Росія отримала від Ірану нову партію «Шахедів» – розвідкаРосійські окупанти знову б’ють по Україні дронами-камікадзе, оскільки отримали від Ірану нову партію Шахедів.

«На жаль, є влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Аварійні служби ліквідовують наслідки. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється», — повідомляє Сергій Попко, начальник КМВА.

О 5:16 був відбій повітряної тривоги, однак вже о 5:25 у місті знову пролунали тривоги. Ймовірно, у повітряному просторі все ще літав дрон. Відбій оголосили о 5:51.

У місцевих пабліках розповіли, що у Києві був приліт. Внаслідок вибуху у деяких районах зникло світло. Крім того, через вибухову хвилю у деяких будинках розбилися вікна та вимкнули електропостачання.

Пізніше мер Віталій Кличко повідомив про вибухи у Солом’янському та Шевченківському районах. На місці працюють все необхідні служби, а деталі повідомлять згодом.

Нагадаємо, вночі також у Київській області пролунали вибухи. Вони були пов’язані з атакою Shahed-136.

Також ввечері окупанти атакували Миколаївську область іранськими дронами-камікадзе Shahed 136.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: