У Бєлгородській області рф другий день поспіль лунають вибухи

Читать на русском
Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков вже повідомив про нібито обстріл Нижнього Ольшанця та постраждалу.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

В Бєлгородській області рф другий день поспіль лунають вибухи. У мережі повідомляють про «бавовну» в кількох районах регіону

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

«Над областю гучно. За попередніми даними, працює ППО...Жителі Грайворонського міського округу повідомляють про гучні звуки. Гучно і у Бєлгородському районі», - пишуть у мережі.

Як відомо, місцеві пабліки поширюють інформацію про те, що нібито мешканців Грайворона та Нижнього Вільшанця просять перейти в укриття.

При цьому, губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков вже повідомив про нібито обстріл Нижнього Ольшанця та постраждалу.

«Внаслідок обстрілу села Нижній Вільшанець є одна постраждала з осколковими пораненнями нижніх кінцівок. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце. Є пошкодження у 6 приватних домоволодіннях. Голова району Володимир Перцев та оперативні служби продовжують обхід території», - написав він.

Варто зазначити, що минулої доби, 19 листопада, також писали про вибухи в Бєлгородській області. Тоді губернатор області заявив, що нібито внаслідок інциденту постраждала людина, а також пошкоджено лінії електропередачі. За словами чиновника, було «зафіксовано прильоти на територію багатоквартирного житлового будинку та промислових підприємств».

Нагадаємо, у Бєлгородській області рф сталася масштабна пожежа в неділю, 6 листопада. Російська місцева влада тоді повідомляла про «приліт».

Нещодавно у російському Єкатеринбурзі спалахнув потяг з паливом, яке призначалося для окупантів.

Також вчора у російському місті Муріно, який за декілька кілометрів від Санкт-Петербурга, прогримів вибух та виникла сильна пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: