Війська рф завдали ракетного удару по Краматорську на Донеччині

Читать на русском
На Донеччині вночі росіяни не припиняли обстріли вздовж лінії фронту. Також було завдано ракетного удару по Краматорську.

Минулої доби в результаті обстрілів населених пунктів Донецької області отримали поранення троє людей. Також було завдано ракетного удару по Краматорську.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

Над Одещиною вранці пролунали вибухи: ППО збила дві російські ракетиРосійські війська 17 грудня влаштували нову атаку на Одеську область. Силам ППО вдалося знищити ворожі ракети.

«За 16 грудня росіяни поранили 3 мирних мешканців Донбасу – у Бахмуті», – написав він.

За його словами, вночі росіяни не припиняли обстріли вздовж лінії фронту та відносного тилу.

Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – обійшлося без постраждалих, пошкоджено лише дорожнє покриття.

На Волноваському напрямі були ворожі артобстріли Вугледара та околиць міста.

На Донецькому напрямку пошкоджено 5 будинків у Курахівці та 1 будинок у Берестках Курахівської громади. Також під постійним вогнем – Мар'їнка. За попередньою інформацією, без жертв.

На Горлівському напрямку 3 людей поранено у Бахмуті. У місті пошкоджено багатоповерхівку та адмінбудівлю. Крім того, протягом доби обстріли зафіксовано на околицях Соледарської громади: біля Яківлівки, Бахмутського, Роздолівки та Парасковіївки.

Нагадаємо, 16 грудня росія завдала чергового масованого удару по Україні - було випущено 76 ракет. Із них 60 ракет збили сили ППО.

У Кривому Розі ракета вдарила по житловому будинку. Загинуло четверо людей, 13 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: