Із кожною новою атакою рф сподівається змінити хід війни – Міноборони

Читать на русском
Країна-агресор вдається до масованих ударів по території України, адже таким чином сподівається змінити хід війни на свою користь.

Країна-агресор вдається до масованих ударів по території України, адже таким чином сподівається змінити хід війни на свою користь.

Про це йдеться у заяві заступника міністра оборони Ганни Маляр.

«Із кожним наступним ракетним ударом кремль сподівається занурити нас у тотальну пітьму. З кожним наступним ракетним ударом країна-терорист сподівається зламати українців, перетворивши нашу націю на таких самих рабів системи, як і росіяни», - написала вона.

Маляр підкреслює, що всі її спроби виявляються марними. Українці доводять усьому світові, що свобода та воля – це частина ДНК нашої нації.

Саме тому росія програла війну в той момент, коли тільки почала її, наголосила Маляр.

Нагадаємо, у п'ятницю, 16 грудня, у Дніпровському, Деснянському та Голосіївському районах Києва пролунали звуки вибухів.

З самого ранку у всіх областях України оголосили про повітряну тривогу. Попередили про запуск близько 60 ракет. Поки повідомляли про влучення, на Харківщині та у Кривому Розі, а також про вибухи у Запоріжжі, Полтавській області та Вінниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: