Рф вивела ракетоносій з «Калібрами» у Чорне море

Читать на русском
У Чорне море на бойове чергування вийшов російський ракетоносій. Він споряджений 8 крилатими ракетами типу Калібр.
Ілюстративне фотоФото – Міноборони рф

Російські загарбники вивела на бойове чергування у Чорне море судно-ракетоносій з «Калібрами» на борту.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що загалом вороже корабельне угруповання збільшилося до 8 одиниць. Зокрема, надводний ракетоносій споряджений 8 крилатими ракетами.

Унаслідок ракетних атак в Україні пошкоджені всі теплові та гідроелектростанції – ШмигальРосія здійснила вже вісім масованих ракетних атак, внаслідок яких пошкоджені всі теплові та гідроелектростанції.

В оперативному командуванні вкотре закликали українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та у випадку загрози переходити в укриття.

«Противник продовжує випробовувати наші сили, витримку та гарт. Не піддаємося паніці, провокаціям і зневірі. Дотримуйтесь обмежень режиму воєнного стану й не наражайте себе на небезпеку на узбережжі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міністр енергетики Герман Галущенко взяв участь у засіданні Координаційної групи з енергетики G7+, на якому повідомив, що внаслідок російських атак в Україні пошкоджені всі ТЕС.

Представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що росія все ще має запас на здійснення трьох-п'яти хвиль ракетних ударів по території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: