Війська рф атакували Донеччину на різних ділянках фронту: є поранені та руйнування

Читать на русском
Сьогодні вночі окупанти вели обстріли на різних ділянках фронту на Донеччині. Внаслідок атак пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Сьогодні вночі окупанти вели обстріли на різних ділянках фронту на Донеччині. Внаслідок обстрілу пошкоджено цивільну інфраструктуру. Також постраждали мирні мешканці.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

По Херсону та передмістю вдарили з артилерії: горіли квартири у багатоповерхівці, загинула жінкаОкупанти завдали ударів по Херсону та приміських населених пунктах. Від влучання снарядів спалахнуло кілька квартир в одній із багатоповерхівок. Загинула жінка, четверо людей поранено.

За інформацією Кириленка, ситуація в регіоні така:

На Волноваському напрямку під обстріл потрапили Новоукраїнка та Богоявленка Вугледарської громади – постраждалих немає.

На Донецькому напрямку голосно було у Курахівській громаді: пошкоджено 7 будинків у Кураховому та господарську будівлю у Курахівці. Вночі зафіксовано обстріли Мар'їнки та Красногорівки, а під ранок Соловйова Очеретинської ТГ та Авдіївки. Без жертв.

На Горлівському напрямку росіяни поранили 1 особу в Костянтинівці, влучили у будинок та колишню школу. У Бахмуті поранено 2 особи, пошкоджено залізничний об'єкт та житловий будинок. 5 будинків пошкоджено у Васюківці в Соледарській громаді.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки в Лимані, також на території громади продовжуються обстріли Торського та Зарічного. Без жертв.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 12 грудня вдарили по Гірнику Донецької області.

Загинуло двоє людей, кількість поранених зросла до 10.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: