Поблизу Чернігова маршрутка в'їхала у блокпост, постраждав водій та багато пасажирів

Читать на русском
У суботу, 10 грудня, поблизу Чернігова маршрутний автобус наїхав на конструкцію блокпоста, семеро пасажирів і водій постраждали.
Поліція Чернігівської області

У суботу, 10 грудня, поблизу Чернігова маршрутний автобус наїхав на конструкцію блокпоста, семеро пасажирів і водій постраждали.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області в Facebook.

Відомо, що 10 грудня на автодорозі «Київ-Чернігів-Нові Яриловичі» сталася ДТП. Слідчі з’ясували, що водій маршрутки рухаючись з с.Роїще в напрямку Чернігова не впорався з керуванням і в’їхав у блокпост.

В результаті аварії всі семеро пасажирів маршрутки зазнали травм різного ступеня тяжкості. Водію також надали медичну допомогу, однак не госпіталізували.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження)», – зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, 9 грудня в районі Знам'янки на Одещині сталася аварія за участю рейсового пасажирського автобуса сполученням Львів-Одеса та фурою. Внаслідок зіткнення є загиблі.

7 грудня стало відомо, що в окупованій Донецькій області, в Шахтарському районі, російська військова вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. В результаті загинули 16 людей, четверо постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: