У Латвії потрапив у ДТП автобус з українськими військовими: є жертва та постраждалі

Читать на русском
ДТП сталася на території Латвії ввечері 26 листопада в районі латвійського міста Айнажі; автобус, який перевозив військових ЗСУ, зіткнувся з вантажівкою
Ілюстративне фотоua.depositphotos.com

У Латвії сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, в якій переміщалися українські військовослужбовці. В результаті ДТП загинула одна людина, є багато постраждалих.

Про це повідомляє пресслужба Сил оборони Естонії.

ДТП сталася на території Латвії ввечері 26 листопада в районі латвійського міста Айнажі; автобус, який перевозив військових ЗСУ, зіткнувся з вантажівкою. Автобус їхав з Польщі до Естонії, і на момент аварії перебував біля кордону Естонії з Латвією.

«В результаті аварії постраждав один Естонський військовослужбовець Сил оборони, який був доставлений в лікарню для обстеження. Решта пасажирів, які постраждали в аварії, є військовослужбовцями Збройних Сил України, які також доставлені в лікарню» - сказано в повідомленні.

Відомо, що в результаті аварії загинув водій автобуса, 26 осіб травмовано, троє з них - у важкому стані. Невідомо, скільки саме постраждало українських військових; однак за інформацією ЗМІ Естонії, велика частина пасажирів автобуса були українцями.

Раніше в Естонській розвідці повідомлялося про те, що росія витратила дві третини своїх боєприпасів в Україні.

Нагадаємо також парламент Естонії визнав російський режим терористичним.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: