Українців попереджають про погіршення погоди в неділю у низці областей

Читать на русском
У неділю, 11 грудня, на більшості території України погіршиться погода. Очікуються значні опади та ожеледиця.
newch.tv

У неділю, 11 грудня, на більшості території України погіршиться погода. Очікуються значні опади та ожеледиця.

Про це у Facebook повідомляє ДСНС.

Надзвичайники попередили, що завтра у Волинській, Рівненській, Львівській та Закарпатській областях варто очікувати значні опади, зокрема мокрий сніг та дощ. Місцями може бути налипання мокрого снігу, ожеледь, а на дорогах ожеледиця.

У більшості північних та центральних областей вночі та вранці туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

Варто зауважити, що такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Протягом дня температура повітря коливатиметься у межах +7+12 градусів, на півдні позначка термометрів можуть сягати 15 градусів тепла. У Києві 11 грудня передбачається один з найтепліших днів, стовпчики термометрів можуть показувати до +10 градусів. Проте в столиці дощитиме.

Нагадаємо, у столиці за підсумками листопада випала рекордна кількість опадів. А середньомісячна температура склала +3,1°С, що вище за кліматичну норму на 0,5°С.

Укргідрометцентр прогнозує, що взимку 2022-2023 середня температура очікується на 1-2 градуси вище за норму, а сильні морози не будуть тривалими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: