Словаччина схвалила новий пакет допомоги Україні: що отримають ЗСУ

Читать на русском
Словаччина схвалила новий пакет воєнної допомоги Україні. У ньому будуть боєприпаси, теплі речі для військових та інше спорядження.
Фото: anothercitizenship.com

Уряд Словаччини схвалив новий пакет військової допомоги Україні, який включає боєприпаси, теплі речі для військових та інше спорядження.

Про це заявив міністр закордонних справ Растислав Качер на спільній з українським колегою Дмитром Кулебою прес-конференції у Києві 8 грудня, передає Укрінформ.

«Є ознаки геноциду»: парламент Словаччини засудив атаки рф на цивільну інфраструктуру УкраїниСловацький парламент засудили атаки росії на цивільну інфраструктуру України, порівнявши їх із практиками військ фашистської Німеччини.

«Ми й надалі підтримуватимемо вас практично у вашій боротьбі. Вчора наш уряд схвалив новий пакет оборонної допомоги – це боєприпаси, у тому числі великі калібри для винищувачів, теплі речі, інше спорядження», – зазначив Качер.

За його словами, Словаччина продовжуватиме надавати гуманітарну допомогу Україні та зробить усе, щоб українцям було легше пережити зиму.

Нагадаємо, восени Словаччина передала Україні 30 БМП1.

Також Україна одержала від Словаччини ще дві САУ Zuzana-2.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: