Із українських портів вийшло чотири судна з агропродукцією

Читать на русском
Із морських портів Одеси в середу, 7 грудня, вийшли чотири судна із 149,3 тисячами тонн агропродукції на борту, яка буде доставлена до Азії та Європи.

Із морських портів Одеси в середу, 7 грудня, вийшли чотири судна із 149,3 тисячами тонн агропродукції на борту, яка буде доставлена до Азії та Європи.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України у Facebook.

«Зернова ініціатива: із портів Великої Одеси вийшли 4 судна із 149,3 тис. тонн агропродукції для Азії та Європи», - йдеться у повідомленні.

Рф викрала з України пшениці щонайменше на мільярд доларів – BloombergЗагарбники зібрали на тимчасово окупованих територіях Україні майже 6 мільйонів тонн пшениці, а також близько 88 відсотків озимих культур.

Серед цих суден є балкер SUGAR, який доставить 37,5 тис. тонн олії для Індії.

Наразі у портах Одеської області обробляється 20 суден. На них завантажується 613,2 тис. тонн української агропродукції. «Зерновим коридором» йдуть три судна під завантаження 162,4 тис. тонн агропродукції.

Із 1 серпня з портів Одещини вийшли 529 суден, які експортували 13,2 млн тонн українського продовольства до країн Африки, Азії та Європи.

5 грудня внаслідок масованої ракетної атаки з боку росії в Одеській області було пошкоджено два інфраструктурні об'єкти.

Зазначимо, три порти Одеси не припиняли працювати під час масованої ракетної атаки 5 грудня, проте наслідки російських ударів внесли корективи до роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: