Військові рф завдавали удари по чотирьох населених пунктах Харківщини

Читать на русском
Протягом минулої доби,  2 грудня, російські війська завдавали удари по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області.
Українська правда

Протягом минулої доби, 2 грудня, російські війська завдавали удари по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області.

Про це повідомив це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

Відомо, що у Липицькій громаді після денних обстрілів окупантів зайнявся другий поверх житлового будинку. У Вовчанську на відкритій території горів очерет та трава. Після півночі у м. Куп'янськ внаслідок ракетного удару росіян є пошкодження будівлі, зруйнований гараж, повилітали вікна в приміщеннях. Про постраждалих у цих районах не повідомлялось.

Водночас у Вовчанську внаслідок обстрілів отримав поранення 55-річний чоловік, його госпіталізували, стан постраждалого – середній.

«Збройні Сили України тримають позиції на всіх напрямках. Але окупанти не перестають тероризувати мирне населення, завдаючи ракетних та артилерійських ударів. Просимо жителів не ігнорувати сигналів тривоги», – долав Синєгубов.

Нагадаємо, у ніч проти 3 грудня російська армія 90 разів обстріляла територію Нікопольського району з «Градів» та важкої артилерії.

Тієї ж ночі загарбники завдали двох ракетних ударів по території Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: