Окупанти понад 70 разів вдарили по Сумщині з САУ, мінометів та РСЗВ: є пошкодження

Читать на русском
Російські військові 2 грудня обстріляли 4 громади Сумської області з різних видів озброєння. Всього зафіксували 76 ударів.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У п’ятницю, 2 грудня, російські окупанти завдали 76 ударів по 4 громадам Сумської області.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Середино-Будська громада опинилася під мінометним обстрілом (1 приліт) та ударами з САУ (22 прильоти). Обійшлося без руйнувань.

В РНБО спрогнозували, на скільки масованих обстрілів вистачить ракет у рфОлексій Данілов спрогнозував, що російським загарбникам вистачить ракетного озброєння на 3-4 масованих обстріли України.

На прикордонне село Краснопільської громади російські військові скинули вибухівку типу ВОГ з квадрокоптеру. Без наслідків.

По Зноб-Новгородській громаді загарбники били з мінометів 120 мм калібру, вибухнула 21 міна. Внаслідок обстрілу було пошкоджено склади місцевого господарства.

Також після 19:00 це село росіяни одночасно обстріляли з РСЗВ (6 прильотів) та САУ (5 прильоти). Постраждалих немає.

Білопільську громаду ворог атакував зі ствольної артилерії (21 приліт). Без жертв.

Нагадаємо, у п’ятницю, 2 грудня, російські окупанти знову обстріляли Херсон. Внаслідок цього було пошкоджено електромережі. Через це місто знову залишилося без електропостачання.

Також війська рф вдарили по Нікополю із важкої артилерії в четвер, 1 грудня – внаслідок обстрілу постраждав мирний житель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: