Українські військові назвали причини кризи серед окупантів

Читать на русском
Розкол в армії росії викликаний недостатнім досвідом командування. Також цьому сприяє й відсутність злагодженості.

Розкол в армії росії викликаний недостатнім досвідом командування. Також цьому сприяє й відсутність злагодженості, оскільки ті самі «вагнерівці» та «кадирівці» підчиняються окремо своїм ватажкам.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Окупанти намагаються вирахувати позиції: у ЗСУ просять не повідомляти про роботу ППОРосія намагається вирахувати позиції української протиповітряної оборони. Тому українців просять не повідомляти про роботу ППО.

«Нашому командуванню протистоять ті, хто не має жодного бойового досвіду, або мають досвід у Сирії, де вони безкарно знищували з повітря цілі...», - зазначив Черевий.

За його словами, у російських військових дуже сепаровано керівництво.

«У «вагнерівців» Пригожин «цар і бог», їм інші керівники на полі бою нічого не означають. Те саме у «кадировців», або навіть більше. Самі керівники піхотні, наприклад, бачать, що вони не є головною силою, тому не завжди можуть проявити себе, не завжди мають якісний мобілізований особовий склад. Все це у комплексі породжує системні кризи, що призводять до втрат, які просто немислимі в 21-му столітті для армії, яка хоче називати себе не лише «другою» у світі, а хоча б сучасними Збройними Силами», - пояснив Череватий.

Також у ЗСУ пояснили, у чому складність звільнення Луганщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: